Echt waar!   Leave a comment

Assange vertelde op de ambassade van Ecuador, dat hij wordt aangeklaagd wegens aanranding, omdat zijn condoom is gescheurd. Dat is toch wel de allerbeste verdediging die ik ooit heb gehoord. Het is natuurlijk wel wat lastig te bewijzen. En voorkomen dat het je overkomt kan volgens mij alleen door geheel onthouding, of door alle handelingen op de film vast te leggen. Daarbij loop je vervolgens dan wel het risico dat je wordt opgepakt wegens het produceren van pornografisch materiaal! “ Ja maar meneer de rechter ik had geen keuze, want ik moet bewijzen dat ….”

De redenatie loopt bijna net zo mank als die van Zuid-Korea, dat heeft besloten om weer op walvissen te gaan jagen. Alles voor het wetenschappelijke onderzoek. Want zo zeggen ze, de walvisstand is inmiddels voldoende herstelt. Nou weet ik een ding zeker, zelfs zonder wetenschappelijk onderzoek. Als ze er op gaan jagen, dan wordt dat zeker snel anders.

Wat volgens mij toch ook wel heel lastig te bewijzen valt is dat Didier Lombard, Ex-topman van France Telecom, verantwoordelijk zou zijn voor een golf aan zelfmoorden.. Volgens de kranten zou hij, tijdens een reorganisatie, extreem hoge psychologische druk aan zijn werknemers hebben opgelegd! Dames en heren werkgevers, u bent vast gewaarschuwd! Wat dan misschien nog wel het meest opvallend is, is dat hij – mits schuldig bevonden – wordt veroordeeld tot 1 jaar cel en 15.000 euro boete!

Iets luchtiger is wel de kop “Scholen niet opgewassen tegen hackende leerlingen”. Luchtig misschien, maar toch ook wel ernstig. Volgens de berichtgeving kunnen de kinderen – kinderlijk eenvoudig – inbreken in hun school systeem. Met simpele keyloggers kregen ze heel eenvoudig toegang. Blijkbaar heb je keyloggers ook in soorten en maten. Ik moet helaas toegeven geen idee te hebben wat een keylogger is. Duidelijk is dat leerlingen niets leren als ze de antwoorden zo kunnen vinden, alhoewel … Op het gebied van automatisering blijken ze wel wat te kunnen. Waarschijnlijk kunnen ze zelfs hun leraren daar nog wat in bij brengen! Mij in elk geval wel!

Advertenties

Posted 5 juli 2012 by edovermars in Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: